5 mei 2022

Hoe stijl je zomerse outfits?

116

Het is gemakkelijk om mooie zomerse outfits met elkaar te combineren als je woonachtig bent in Zuid Europa bijvoorbeeld. Je weet wat de zomer brengt: vrijwel dagelijks mooi weer en altijd lekker warm. Hoe anders is de situatie in ons landje. Als een ding hier juist niet zeker is, dan is dat wel het weer. Zelfs de weersvoorspelling van enkele uren geleden kan alsnog anders uitpakken. Zie je daar maar eens altijd op te kleden. Hoe stijl je zomerse outfits en welke zomerse outfits bepalen dit seizoen het modebeeld? Je leest het in dit artikel.

Hollandse zomers vragen om speciale aanpak!

Een typisch Hollands gezegde is ‘het kan vriezen, het kan dooien’ – kortom, het kan dus twee kanten op gaan. Dit geldt ook vaak voor ons weertype. Soms breekt ’s middags pas eindelijk de warme zon door, na een grauwsluier te hebben geworpen over het begin van de dag. Het zweet breekt je ineens uit. Daar was je niet op bedacht. Toch kun je jezelf er wel degelijk op kleden. Wie slim is kiest voor laagjes, zeker in ons land waar het weer nooit zekerheid biedt.

Get the look met deze zomerse outfits

Deze zomer brengt ons vele catchy outfits, daar zijn de kleurcombinaties echt naar. Uitgesproken kledinglijnen van interessante merken, zoals Studio Anneloes, laten een kleurrijke lijn zien, met een mooie basis positie voor zwart wit. Welke combinatie excellent bij elkaar passen zullen we hier uiteenzetten.

Zomerbroeken, jumpsuits en korte broeken

Korte shorts, bermuda broeken, de driekwartbroek, en lange broeken met zowel nauw gesloten pijpen, rechte pijpen als wijde pijpen: het kan allemaal. Laat jouw persoonlijke voorkeur de boventoon voeren. Er is keuze uit uitgesproken donkere kleuren, zoals zwart, antraciet en donkerblauw, of je gaat voor een catchy look in een helder groene of zalmkleurig broek. Dit geldt voor ieder model broek, van kort tot lang en ook zeker voor jumpsuits!

Combineer je zomerbroek

Wat draag je op jouw zomerbroek? Combineer hem met een mouwloze blouse, top, truitje, of blouse met korte pofmouwen. Je maakt het af met een kek vestje, jasje of blazer. Slaat het weer ineens om naar warm, dan is het alleen een kwestie van je vest of jasje uittrekken en je bent direct ultra zomers gekleed.

Jurken en rokken combineren

Ook jurken en rokken, vaak in prachtige retro prints, combineer je met tops, een vest of colbert. Lange jurken bieden uitkomst wanneer je niet zeker bent van het weer. Door je jurk te combineren met een lekker warm vest, met driekwart vleermuismouw bijvoorbeeld, kleed je je gemakkelijk op ieder weertype.

Combineer effen en prints voor een geweldig effect!

Je zult het vast gemerkt hebben, effen kleuren als zwart, wit, groen en blauw combineer je fantastisch met blouses, broeken, jurken en jumpsuits met print. De prints van deze zomer bestaan uit retro dessins, fijne ruitjes of bloemen, of juist grote grafische bloemenprints. Wij kijken alvast uit naar een geweldige, fashionable zomer, waar feesten weer mag!