20 november 2021

Een borrelpakket: het leukste cadeau dat er is!

Heb je binnenkort een feestje of wil je je werknemers een keer goed verwennen? Dan is een borrelpakket altijd een leuk idee. Tegenwoordig heb je allerlei verschillende soorten borrelpakketten, zowel groot als klein en zelfs pakketten die je zelf kunt samenstellen. Er is dus wel voor ieder wat wils, wat dit één van de leukste cadeautjes maakt!

Borrelpakket voor je werknemers

Op dit moment werken we voornamelijk nog vanuit huis. Dan is het voor de digitale vrijdagmiddagborrel hartstikke leuk om een borrelpakket te sturen naar je medewerkers. Sommigen passen zelfs de brievenbus, dus dat is helemaal ideaal. Zo laat je zien dat je je werknemers en hun inzet waardeert, en een borrelpakket is natuurlijk altijd een leuk cadeau. Je kunt hem zelf samenstellen, maar wanneer je heel veel medewerkers hebt is dat misschien iets teveel werk. Bestel ze dan in een batch, zo hoef je zelf niet op pad of na te denken over wat je in het pakket doet. Daarnaast kun je meestal kiezen voor borrelpakketten waar daadwerkelijk een borrel in zit, met alcohol of alcoholvrij, of voor pakketten waar alleen hapjes in zitten. Heb je medewerkers met speciale allergieën of dieetwensen? Ook die kun je doorgeven, zodat de pakketten daarop worden aangepast. 

Borrelpakket voor vrienden

Heb je een vriend of vriendin die binnenkort jarig is of iets anders te vieren heeft? Ook dan is het leuk om een borrelpakket cadeau te doen. Helemaal in deze tijd. En wie weet kunnen jullie samen van het borrelpakket genieten. Het leuke: je kunt hem helemaal zelf samenstellen! Kies voor alleen hapjes of ook een borreltje erbij. Je kunt er bijvoorbeeld chips, nootjes, worst, kaas, bier of wijn in doen. Online zijn er veel verschillende aanbieders van borrelpakketten te vinden, maar je kunt hem natuurlijk ook in de winkel helemaal zelf samenstellen.