16 juni 2022

Linkbuilding uitbesteden

Waarom ook jij linkbuilding nodig hebt voor jouw bedrijf

Linkbuilding is een term die vaak wordt gebruikt, maar deze term is voor veel ondernemers een redelijk vaag begrip. Linkbuilding wordt door Google herkent als ‘aanbevelingen’. Elke keer wanneer de URL van jouw website wordt geplaatst op een andere website, ziet Google dit als een soort aanbeveling. Hoe meer aanbevelingen, hoe hoger jouw website zal verschijnen binnen de zoekresultaten. Je kunt dit het beste vergelijken met de volgende situatie: je bent op zoek naar een restaurant. Wanneer twee mensen restaurant A aanbevelen en restaurant B wordt door tien mensen aanbevolen, dan is de kans groot dat je eerder naar restaurant B zult gaan. 

 

Schoenmaker blijf bij je leest

Je kunt zelf beginnen met het creëren van een web aan links, op allerlei verschillende websites. Echter begint dit allereerst al bij het vinden van relevante platformen die bereid zijn jouw teksten te plaatsen. Het vinden van al deze websites kost enorm veel tijd. Daarnaast zijn niet alle websites geschikt of relevant genoeg. Doordat je dus met meerdere zaken rekening moet houden, zal deze zoektocht onnodig veel tijd in beslag nemen. Tijd die ook besteed kan worden aan primaire processen. Tóch is het niet inzetten van linkbuilding vandaag de dag geen optie meer. Deze methode is met betrekking tot: vindbaarheid, naamsbekendheid en het vergroten van de betrouwbaarheid van jouw website onmisbaar geworden. Het is daarbij belangrijk dat je niet zomaar iets doet. Gebruik je bijvoorbeeld de verkeerde websites, door gebrek aan kennis, dan zal je ook niet het gewenste resultaat bereiken. Daarom bespaar je jezelf veel tijd en teleurstellingen, door het linkbuilding proces uit te besteden. Jij houd vervolgens veel tijd over voor de processen waar jij goed in bent.

 

Profiteer van het netwerk en de expertise van anderen

Linkbuilding uitbesteden is dus dé optie om ervoor te zorgen dat jij wel resultaten ziet. Een bureau als Traffic Today beschikt over een breed netwerk aan websites met een hoge vindbaarheid. Hier kan jouw bedrijf van profiteren, zodat jouw website ook sneller gevonden zal worden. Traffic Today bestaat uit een team van ervaren professionals die over alle nodige kennis en vaardigheden beschikken op het gebied van linkbuilding. Zorg dus dat jij als bedrijf interessant en vindbaar blijft voor jouw consumenten en neem snel een kijkje op hun website.